Djeco spel - Little Action

Ett roligt utmaningsspel för de yngre barnen! Det är fest i djungeln och alla de söta djuren vill vara med och tävla med olika aktiviteter - bygg en pyramid, bowla, kasta och fånga...klarar man de små utmaningarna vinner man medaljer! Tränar fingerfärdighet, handling och hantering! Rekommenderas för barn i åldern 2 1/2 - 5 år.
259 kr
CE-märkt enligt EN-71
Rekommenderad ålder:
  • 2 år
  • 3 år
  • 4 år
  • 5 år
I Lager
SKU
DJ08557

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Sällskapsspel från Djeco med olika aktiviteter för de yngre barnen. Speltid ca 10 minuter. För 2-4 deltagare. Innehåller 6 djur, 20 utmaningskort (med bilder) och 12 medaljer. Förpackningens storlek: 21 x 21 x 5 cm. Från 2 1/2 till 5 år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.