Lottie docka - Pandoras box

Lottie älskar katter! Lottie hjälper gärna till på hemmet för bortsprungna katter och klär sig för promenaden i beige duffel med prickigt foder, vit kattmössa, rosa manchesterklänning med kattmotiv, blå-vit randig kjol, randiga tights, ljusbruna stövlar och ett par rosa glasögon med kattform! Lottie "Pandoras box" har långt mörkt hår och bruna ögon. Armar och ben kan vridas och riktas som man vill, och knäna går att böja. Kläderna är lätta att ta av och på för små händer. Från 3 år och uppåt.
249 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
  • 4 år
  • 5 år
  • 6 år
  • 7 år
Ej i lager
SKU
LOT-027

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Lottiedocka från Arklu. Dockan är 18 cm lång och har detaljerade och fantasifulla kläder som är av- och påtagbara med kardborreband. Designad i samarbete med barn, föräldrar, återförsäljare, branschexperter, barnpsykologer och näringsexperter för barn. Vridbara armar och huvud, böjbara knän och ben rörliga i flera riktningar (fram, bak, sidled). Läs mer om Lottie dockor i vår blogg: Lottie dockor - söta dockor som uppmuntrar lek.

Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Dockor som uppmuntrar lek!

Lottie och Finn är innovativa dockor för barn i åldern ca 3 till 9 år. De är baserade på vetenskapliga proportioner av ett 9-årigt barn och har spännande intressen som passar åldern. Kläderna har välarbetade detaljer och är lätta att ta av och på tack vara kardborrknäppningar. Lottie och Finn finns i många varianter som uppmuntrar olikheter och ger utrymme för en lekfull barndom. Många av dockorna har verkliga barn som förebilder!