Lottie docka - Muddy Puddles

Lottie älskar att gå på äventyr i regnet! Det finns inget dåligt väder...Lottie ser alltid till att vara rätt klädd! Från 3 år. När det regnar utanför, är Lottie snabb med att dra på sig sin regnrock och stövlar för att gå på ett lerigt äventyr. På en vandring genom Brankseas påsklilje-fält, får Lottie syn på en familj ankor som simmar i en lerpöl. Hon älskar ljudet stövlarna gör i leran. Lottie gillar att hoppa i vattenpölar med sina vänner, och har gärna en tävling för att se vem som kan stänka värst!
229 kr
CE EjUnder3
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
  • 4 år
  • 5 år
  • 6 år
  • 7 år
  • 8+
I Lager
SKU
LOT-055
Lottie dockorna är 18 cm långa och har detaljerade och fantasifulla kläder som är av- och påtagbara med kardborreband. Dockans hår kommer från Japan och är av mycket hög kvalitet vilket gör det mjukt och lätt att borsta. Kroppen har:kulledsarmar (helt varv)kullledshöfter (tillåter split fram, bak och i sidled)"klick klick" böjbara knänhuvudrörelser i sidled. Lottie kan stå på egna ben utan hjälp. Hon kommer i en fin presentkartong med illustrationer och handtag. Förpackningen är återanvändbar. Rekommenderat för barn från 3+ år.
Mer information:
CE-märkningCE
Ej under 3EjUnder3

Lottie och Finn är innovativa dockor för barn i åldern ca 3 till 9 år. De är baserade på vetenskapliga proportioner av ett 9-årigt barn (med undantag för huvudet som är lite större för att ge plats åt hår). Kläderna är färgglada med välarbetade detaljer, lätta att ta av och på tack vara kardborrknäppningar. Lottie och Finn finns i många varianter och tillåter både tjejer och killar att vara barn och njuta av sin barndom!