Lottie docka - Muddy Puddles Olivia

Lottie älskar äventyr i regnet! När det regnar är Lottie snabb med att dra på sig sin regnrock och sina stövlar för att gå på ett lerigt äventyr. Hon gillar att hoppa i vattenpölar med sina vänner, och har gärna en tävling för att se vem som kan stänka värst! Alla kläder är lätta att ta av för små händer - inga knappar, bara smarta kardborreknäppningar! Muddy Puddles Lottie har blåa ögon och blont hår och är klädd i gul regnjacka, prickiga gummistövlar, leggings, shorts och tröja. En realistisk och lekvänlig docka som passar barn från 3 år och uppåt.
249 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
  • 4 år
  • 5 år
  • 6 år
  • 7 år
Ej i lager
SKU
LOT-055

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Lottie dockorna är 18 cm långa och har detaljerade och fantasifulla kläder som är av- och påtagbara med kardborreband. Dockans hår kommer från Japan och är av mycket hög kvalitet vilket gör det mjukt och lätt att borsta. Kroppen har kulledsarmar (helt varv) kullledshöfter (tillåter split fram, bak och i sidled), böjbara knän och vridbart huvud. Rekommenderas för barn från 3+ år.

Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Dockor som uppmuntrar lek!

Lottie och Finn är innovativa dockor för barn i åldern ca 3 till 9 år. De är baserade på vetenskapliga proportioner av ett 9-årigt barn och har spännande intressen som passar åldern. Kläderna har välarbetade detaljer och är lätta att ta av och på tack vara kardborrknäppningar. Lottie och Finn finns i många varianter som uppmuntrar olikheter och ger utrymme för en lekfull barndom. Många av dockorna har verkliga barn som förebilder!