Lottie docka - Stargazer

Lottie utforskar stjärnhimlen! Det är en kall vinternatt och Lottie har hittat den perfekta platsen för stjärnskådning. Hon ger sig ut med sitt teleskop klädd i tröja, hängselbyxor, tights, varm jacka, hatt, halsduk och stövlar. Ingen risk att hon börjar frysa i jakten på en fallande stjärna! Alla kläder är lätta för små händer att ta av och på. En prisbelönt, lekvänlig docka med spännande intressen! Från 3 år och uppåt.
249 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år Prisbelönad produkt
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
  • 4 år
  • 5 år
  • 6 år
  • 7 år
  • 8+
I Lager
SKU
LOT-052

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Lottie docka från Arklu. Tillverkad av plast. Kläder och tillbehör av tyg (polyester) och plast. Dockan har en 9-årings proportioner (lite större huvud för att ge plats åt borstbart hår av god kvalitet). Böjbara knän, vridbara armar och huvud. Benen kan böjas framåt, bakåt och åt sidan. kardborreknäppning på alla kläder för enkel på och avklädning. Från 3+ år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år
PrisbelönadPrisbelönad produkt

Dockor som uppmuntrar lek!

Lottie och Finn är innovativa dockor för barn i åldern ca 3 till 9 år. De är baserade på vetenskapliga proportioner av ett 9-årigt barn och har spännande intressen som passar åldern. Kläderna har välarbetade detaljer och är lätta att ta av och på tack vara kardborrknäppningar. Lottie och Finn finns i många varianter som uppmuntrar olikheter och ger utrymme för en lekfull barndom. Många av dockorna har verkliga barn som förebilder!