Lottie docka - Stargazer

Lottie är redo för att upptäcka himlen med sitt teleskop! Det är en kall vinternatt och Lottie har hittat den perfekta platsen för stjärnorna. Insvept varmt i sin jacka, mössa, halsduk och stövlar, känner Lottie att hon kan se rymden genom linsen av hennes teleskop. Himlen är full av tusentals skinande stjärnor och Lottie är glada att kunna utforska den vackra natthimlen och lära sig om stjärnkonstellationer och planeter. Om hon har tur kanske hon ser en fallande stjärna!Lottie är 18 cm lång och har detaljerade och fantasifulla kläder som är av- och påtagbara med kardborreband - enklare för små händer! Hon är super söt, och hennes storlek motsvarar en 9-åring. Från 3 år.
269 kr
CE EjUnder3 Prisbelönad
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
  • 4 år
  • 5 år
  • 6 år
  • 7 år
  • 8+
I Lager
SKU
LOT-052
Lotties hår kommer från Japan och är av mycket hög kvalitet vilket gör det mjukt och borstbart. Hennes krop har: kulskåls armar (helt varv), kulskåls höfter (tillåter split fram och bak och i sidled), "klick klick" böjbara knänhuvudrörelser i sidled. Lottie kan stå på egna ben utan hjälp (alltid en användbar färdighet att ha!). Hon kommer i en fin presentkartong med illustrationer och handtag. Förpackningen är återanvändbar. Rekommenderat för barn från 3 år.
Mer information:
CE-märkningCE
Ej under 3EjUnder3
PrisbelönadPrisbelönad

Lottie och Finn är innovativa dockor för barn i åldern ca 3 till 9 år. De är baserade på vetenskapliga proportioner av ett 9-årigt barn (med undantag för huvudet som är lite större för att ge plats åt hår). Kläderna är färgglada med välarbetade detaljer, lätta att ta av och på tack vara kardborrknäppningar. Lottie och Finn finns i många varianter och tillåter både tjejer och killar att vara barn och njuta av sin barndom!