Magna-Qubix 29 bitar (magnetiska byggklossar)

Skapa i 3D med magnetiska Magna-Qubix!! Bygg med små magnetiska former. De inbyggda magneterna låter dig designa dina konstruktioner på många sätt. Det här 29-delars byggsetet innehåller kuber och 3 olika typer av prismor. Magneterna är säkert integrerade i bitarna. Rolig byggleksak för alla åldrar - från 3 år.
349 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
  • 4 år
  • 5 år
  • 6 år
  • 7 år
Ej i lager
SKU
MGT-18029

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

29 magnetiska 3D byggbitar Magna-QUBIX. Material: ABS-plast (BPA-fri), fri från ftalater. Innehåller inga giftiga material. Mått (referens) kub 2,4 x 2,4 x 2,4 cm. Varning! Innehåller magneter som kan vara skadligt för barn om de råkar sväljas. Från 3+ år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Magna-Tiles - where math, science and creativity meet

Magna-Tiles och Magna-Qubix är magnetiska byggplattor och byggklossar. De tillverkas av Valtech LLC, ett amerikanskt familjeföretag, och designades ursprungligen av en japansk lärare som ville inspirera och skapa ett intresse för geometri och STEM-ämnen bland sina elever.

Magneterna i både Magna-Tiles och Magna-Qubix är starka och roterbara så att byggbitarna sitter fast mot varandra oavsett hur man sätter ihop dem. Plasten och magnetdelar är av högsta kvalitet, BPA-fria och säkra för barn från 3 år.