Magnetiska bokstäver - Fancy Letters från Djeco

Kärleken för det skrivna ordet börjar förstås med bokstäver och Fancy Letters är magnetiska bokstäver med inbjudande design. Ta fram hela uppsättningen och börja leka på kylen eller på dörren som är gjord av metall. Låt barnet som ännu inte kan läsa leka fritt för att lära sig formerna på de olika bokstäverna, och bjud in äldre barn till lek med ord och hemliga meddelanden. Ett set med magnetiska bokstäver är en tillgång i varje hem! Från 3 år. (OBS - bara A-Z, ej Å, Ä, Ö)
229 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 4 år
  • 5 år
  • 6 år
  • 7 år
I Lager
SKU
DJ03100

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Ett set med magnetiska bokstäver innehåller 38 stycken vackert designade bokstäver av trä. De har målats på ett färgglatt sätt och har magneter på baksidan så att de går att fästa på metallytor. I och med att setet innehåller mindre delar och magneter så rekommenderas det från 3 år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Franska kvalitetsleksaker för alla åldrar!

Djeco startade 1954 när grundaren, mamma till deras nuvarande VD, utvecklade lärorika leksaker med genomtänkt grafisk design och fina detaljer. Kvalitet och vacker design återspeglas i allt från leksaken till förpackningen den kommer i. Här hittar du inredningsdetaljer och lekvänliga produkter av hög kvalitet för alla åldrar.