Magnetiska bokstäver - Fancy Letters från Djeco

Kärleken för det skrivna ordet börjar förstås med bokstäver och Fancy Letters är magnetiska bokstäver med inbjudande design. Ta fram hela uppsättningen och börja leka på kylen eller på dörren som är gjord av metall. Låt barnet som ännu inte kan läsa leka fritt för att lära sig formerna på de olika bokstäverna, och bjud in äldre barn till lek med ord och hemliga meddelanden. Ett set med magnetiska bokstäver är en tillgång i varje hem! Från 3 år. (OBS - bara A-Z, ej Å, Ä, Ö)
229 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 4 år
  • 5 år
  • 6 år
  • 7 år
I Lager
SKU
DJ03100

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Ett set med magnetiska bokstäver innehåller 38 stycken vackert designade bokstäver av trä. De har målats på ett färgglatt sätt och har magneter på baksidan så att de går att fästa på metallytor. I och med att setet innehåller mindre delar och magneter så rekommenderas det från 3 år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.