Coloring Surprise - Thumbelina

Med detta fina kit kan ditt barn måla fina och unika bilder med en 3-D känsla! Måla fyra olika bakgrunder...men det är inte bara bakgrunden som ska målas! Det finns även olika delar som tillhör varje bakgrund som klistras på med dubbelsidigt tejp för en 3-D känsla. Från 6-11 år.
49 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Ej i lager
SKU
DJ09637
Ett roligt målarkit med fyra olika bakgrunder att färglägga. Alla bilder har ett trädgårdstema med blommor, fjärilar och fåglar! Innehåller 4 bakgrundsbilder, extra delar och dubbelsidigt tejp. Från Djeco, rekommenderat från 6-11 år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.