Glittertavlor - djur (från Djeco)

Fina färgstarka djur som behöver lite glitter! Dra av en bit papper så att den klibbiga ytan kommer fram. Skaka förskiktigt glitter på ytan, jämna ut den med en pensel, och skaka av resterna i kartongen. Ett super fint resultat som blir en fin tavla att häng upp eller kanske en fin present! Från 6-11 år.
209 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 6 år
  • 7 år
  • 8+
Ej i lager
SKU
DJ09502

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

I detta underbara målarkit finns det fyra djur som saknar det lilla extra. Det är enkelt att dra av en bit papper (med det lilla verktyget som ingår) så att den klibbiga ytan kommer fram. Skaka förskiktigt glitter på ytan, jämna ut den med en pensel (ingår), och skaka av resterna i kartongen. Allting kan göras inne i kartongen för att minska röran. Innehåller fyra kort, 6 färger glitter, ett skrapande verktyg (för att lyfta av pappret på de täckta ytorna) och ett målarpensel. Djuren är tiger, uggla, elefant och björn, alla i fina, starka färger. Från Djeco. Från 6-11 år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Franska kvalitetsleksaker för alla åldrar!

Djeco startade 1954 när grundaren, mamma till deras nuvarande VD, utvecklade lärorika leksaker med genomtänkt grafisk design och fina detaljer. Kvalitet och vacker design återspeglas i allt från leksaken till förpackningen den kommer i. Här hittar du inredningsdetaljer och lekvänliga produkter av hög kvalitet för alla åldrar.