Glittertavlor - djur (från Djeco)

Fina färgstarka djur som behöver lite glitter! Dra av en bit papper så att den klibbiga ytan kommer fram. Skaka förskiktigt glitter på ytan, jämna ut den med en pensel, och skaka av resterna i kartongen. Ett super fint resultat som blir en fin tavla att häng upp eller kanske en fin present! Från 6-11 år.
209 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 6 år
  • 7 år
  • 8+
I Lager
SKU
DJ09502
I detta underbara målarkit finns det fyra djur som saknar det lilla extra. Det är enkelt att dra av en bit papper (med det lilla verktyget som ingår) så att den klibbiga ytan kommer fram. Skaka förskiktigt glitter på ytan, jämna ut den med en pensel (ingår), och skaka av resterna i kartongen. Allting kan göras inne i kartongen för att minska röran. Innehåller fyra kort, 6 färger glitter, ett skrapande verktyg (för att lyfta av pappret på de täckta ytorna) och ett målarpensel. Djuren är tiger, uggla, elefant och björn, alla i fina, starka färger. Från Djeco. Från 6-11 år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.