Målarkit - glittriga drakar

Ett fint och roligt målarkit från Djeco som innehåller fyra olika häftiga drakar - redo att dekoreras med fina och glittriga färger. Dra bort delar av bilden för att få fram en klibbig yta, lägg sedan över ett av foliepapprena. Dra bort foliet för att få ett fint och glitrande resultat! Från 6 år.
149 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 6 år
  • 7 år
  • 8+
Ej i lager
SKU
DJ09511

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Målarkit från Djeco som innehåller fyra olika drakar som behöver det lilla extra - dra bort delar av bilden för att få fram en klibbig yta, lägg sedan över ett av foliepapprena som finns i bl.a. guld, silver och glittande blått. Avsluta med att dra bort foliet för att få ett fint och glitrande resultat! Som alla Djeco målarkit är materialet av högsta kvalité. Enkla instruktioner medföljer. Från 6 år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Franska kvalitetsleksaker för alla åldrar!

Djeco startade 1954 när grundaren, mamma till deras nuvarande VD, utvecklade lärorika leksaker med genomtänkt grafisk design och fina detaljer. Kvalitet och vacker design återspeglas i allt från leksaken till förpackningen den kommer i. Här hittar du inredningsdetaljer och lekvänliga produkter av hög kvalitet för alla åldrar.