Glittertavlor - smådjur i trädgården (från Djeco)

Skapa vackra glittertavlor! Dekorera fyra fina trädgårdsbilder med glitter. Pysselkitet innehåller fyra bilder och med hjälp av det lilla verktyget som medföljer är det enkelt att dra av delar av täckpappret för att få fram en självhäftande yta. Skaka förskiktigt ut glitter på ytan, jämna ut det med verktyget som ingår, och skaka av resterna in i kartongen. Rekommenderad ålder 7-13 år. Läs mer i bloggen om Pysseltips - glittertavlor från Djeco.

209 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 6 år
  • 7 år
  • 8+
Ej i lager
SKU
DJ09503

Pysselset med glitter från Djeco. Innehåller fyra kort med trädgårdsscener, 6 glitterrör, ett skrapande verktyg (för att lyfta av pappret på de täckta ytorna) och ett visuellt instruktions/inspirationshäfte. Från 7+ år. Läs mer i bloggen om Pysseltips - glittertavlor från Djeco.

Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.