Glittertavlor - smådjur i trädgården (från Djeco)

Skapa vackra glittertavlor! Dekorera fyra fina trädgårdsbilder med glitter. Pysselkitet innehåller fyra bilder och med hjälp av det lilla verktyget som medföljer är det enkelt att dra av delar av täckpappret för att få fram en självhäftande yta. Skaka förskiktigt ut glitter på ytan, jämna ut det med verktyget som ingår, och skaka av resterna in i kartongen. Rekommenderad ålder 7-13 år. Läs mer i bloggen om Pysseltips - glittertavlor från Djeco.

209 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 6 år
  • 7 år
  • 8+
Ej i lager
SKU
DJ09503

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Pysselset med glitter från Djeco. Innehåller fyra kort med trädgårdsscener, 6 glitterrör, ett skrapande verktyg (för att lyfta av pappret på de täckta ytorna) och ett visuellt instruktions/inspirationshäfte. Från 7+ år. Läs mer i bloggen om Pysseltips - glittertavlor från Djeco.

Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Franska kvalitetsleksaker för alla åldrar!

Djeco startade 1954 när grundaren, mamma till deras nuvarande VD, utvecklade lärorika leksaker med genomtänkt grafisk design och fina detaljer. Kvalitet och vacker design återspeglas i allt från leksaken till förpackningen den kommer i. Här hittar du inredningsdetaljer och lekvänliga produkter av hög kvalitet för alla åldrar.