Målarkit - glittriga vikingar

Fyra fina bilder med vikingar som saknar det lilla extra! Använd de små verktygen för att få fram de självhäftande områdena en efter en. Lägg sedan över metallarken för ett fint och metalliserat resultat. Från 7-13 år.
139 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 6 år
  • 7 år
  • 8+
Ej i lager
SKU
DJ09512

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Fyra fina vikingbilder att dekorera - använd de små verktygen för att få fram de självhäftande områdena. Lägg sedan över metallarken (med metallsidan uppåt - det är viktigt!) för ett fint och metalliserat resultat. Innehåller fyra olika bilder, ett "avtäcknings-verktyg", 15 metallark och en instruktionsbok med visuella detaljer. Enkelt och rent - och som alla målarkit från Djeco, är den genomtänkt så att yngre konstnärer lyckas! 
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.