Min första kulbana - Chatter (Haba)

En fin kulbana med olika ljud! En härligt färgglad kulbana som är godkänd och passar även för de yngsta barnen. Kulbanan har en stor boll i stället för kulor och olika ljudeffekter. Innehåller 14 delar. Rekommenderas för barn från 18 månader och uppåt.
609 kr
CE-märkt enligt EN-71
Rekommenderad ålder:
  • 1 år
  • 2 år
  • 3 år
Ej i lager
SKU
HB301220

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Kulbana i 14 delar. Inkluderar en skramlande ramp, en slät ramp, 3 kurvor, en effektboll, en vanlig boll, ett block med dinglande klocka, en lägre klocka och 5 färgade anslutningsblock. Stor boll i stället för kulor gör att den passar även små barn. Storlek ca: 33 x 21 x 20 cm. Från HABA. Tillverkad av bokträ. Från 18+ månader.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71

"Inventive playthings for inquisitive minds" - Haba är ett tyskt företag som tillverkar leksaker av högsta kvalité. Haba har allt från byggklossar och bitringar för de minsta till byggsatser och uteleksaker för barn från 8 år. Deras pedagogiska spel är väl genomtänkta, dockorna är underbart fina. De har även fina barnmöbler, mattor och inredningsdetaljer som förstås kan tas in på beställning. Haba satsar hårt på säkerhet i design och tillverkning och de flesta av deras träleksaker tillverkas i Tyskland