Mini Logix - Hitta ordet!

Kan du hitta orden? Ett roande resespel som fungerar lika bra på tåget eller flygplanet som på hotellet eller i restaurangen. Ja, eller i hängmattan eller inomhus en regnig dag! På varje kort finns 15 olika föremål. Försök att hitta ordet (som även står under bilden) i rutnätet av bokstäver. OBS! På engelska - så det blir även en rolig språkträning! DEn praktiska lilla förpackningen innehåller 30 olika kort och en penna! Perfekt sätt att börja lära sig engelska ord. Rekommenderas för åldern ca 6-10 år.
80 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 6 år
  • 7 år
  • 8+
Ej i lager
SKU
DJ05351
Resespel från Djeco. Förpackningens storlek: 11 x 15,5 x 1,3 cm. Innehåller 30 st kort och en penna. OBS! Text på engelska. Från 6+ år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.