Mini-stickers - pop & rock (Djeco)

Häftiga och roliga mini-klistermärken med temat pop & rock, perfekt till din lilla musik-älskare! Dessa fina mini-klistermärken från Djeco består av 22 st färgglada och klistermärken med metalliska detaljer som ger dom det lilla extra. Klistermärkena kommer på ett ark och är rekommenderade från 5 år.
19 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 5 år
  • 6 år
  • 7 år
  • 8+
I Lager
SKU
DJ09767
Roliga mini-klistermärken med rock and roll-tema till din lilla musik-älskare! 20st färgglada klistermärken med metalliska detaljer på ett 12 x 15 cm ark. Godkända från 3+ år, vi rekommenderar produkten från ca 5+ år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.