Mjuk docka - Nele (30 cm)

Nele-perfekt första docka för de minsta! Nele kommer till sin nya dockförälder klädd i en söt gulorange klänning med en hjärtapplikation, rosa skor och ett armband i form av en stor blomma. Hon har ljust blå ögon och hår i ett material som aldrig tovar sig. Underbar docka att leka med och ta med sig överallt. Passar barn från ca 18 månader och uppåt.
449 kr
CE-märkt enligt EN-71
Rekommenderad ålder:
  • 1 år
  • 2 år
  • 3 år
Ej i lager
SKU
HB0982
Mjuk docka från HABA. 30 cm lång. Material i dockans kropp och kläder är en blandning av bomull och polyester, hår av chenille. Extra kläder finns att köpa: HABA dockkläder för dockor i storleken 30-34 cm. Från 18+ mnd.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71

"Inventive playthings for inquisitive minds" - Haba är ett tyskt företag som tillverkar leksaker av högsta kvalité. Haba har allt från byggklossar och bitringar för de minsta till byggsatser och uteleksaker för barn från 8 år. Deras pedagogiska spel är väl genomtänkta, dockorna är underbart fina. De har även fina barnmöbler, mattor och inredningsdetaljer som förstås kan tas in på beställning. Haba satsar hårt på säkerhet i design och tillverkning och de flesta av deras träleksaker tillverkas i Tyskland