Djeco mosaik - Mosa Boo

Dekorera denna fina uggla med härliga färger! Placera ut de fina diamantformade formerna och använd fantasin för att skapa underbara mönster, elller använd dig av de medföljande korten och matcha mönstret med bilden på kortet. Rekommenderad från 3 år.
249 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
  • 4 år
I Lager
SKU
DJ01693
Mosa Boo är ett roligt och utbildande spel som hjälper ditt barn att utveckla sin observations förmåga och koordination. Denna box mäter 21,8 x 18,8 x 3 cm och innehåller en uggla i trä som ditt barn dekorerar med 57 diamanter i olika fina mönster med hjälp av 10 kort medföljande kort med bilder på. Från Djeco.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.