Nattlampa - räv (från Pellianni)

Portabel nattlampa med skakfunktion och timer! Barnet skakar den lilla räven och den lyser med ett milt ljus...och följer gärna med till toaletten eller in till mamma och pappa på nattvandringen! ON: skaka den söta räven, OFF: tryck på knappen på undersidan, TIMER: 15 min när lampan tänds. 3 AAA-batterier krävs (ingår ej). LED gör att den inte blir varm. Detta är inte en leksak - ej för barn under 3 år.
259 kr
Ekologiskt materiel / tillverkning CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
  • 4 år
  • 5 år
Ej i lager
SKU
PEL-09033

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Portabel nattlampa från Pellianni. Instruktioner medföljer på svenska, tyska och engelska. Höjd 12,5 cm. Tillverkad av plast. Drivs med 3 AAA-batterier. Ej för barn under 3 år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
EkoEkologiskt materiel / tillverkning
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Design för de minsta!

Det svenska varumärket Pelliannis babyleksaker är speciellt designade med tanke på de allra yngsta. Leksaker som är underhållande, utbildande, roliga att leka med och av god kvalitet. Alla produkterna är ekologiska, GOTS-certifierade, uppfyller kraven för rättvis handel, miljövänliga, biologiskt nedbrytbara, veganska eller tillverkade av FSC-trä och papper. Fina, giftfria leksaker som är "lätta att älska - svåra att ta sönder" helt enkelt!