Naviplouf sänka skepp

Ett jätteroligt magnetspel - det klassiska sänka skepp spelet kommer här i en ny tappning, designat för lite mindre barn. Med färdiga spelplaner och magnetpjäser är det enkelt att spela.Men man får klura och fundera ändå... Rekommenderad från 5 år.
239 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 4 år
  • 5 år
I Lager
SKU
DJ05270

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

En spel från Djeco som kommer fröpackat i en fin kartong i form av ett skepp. Detta spel kommer i rese-storlek och är perfekt att ha med under resor. Kartongen är ungefär 21 x 17 x 6 cm och innehåller instruktioner som även finns på Svenska. Spelet varar i ungefär 10 minuter.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.