Nesting Box Birdhouse Kit

Lättbyggd fågelholk-perfekt för den lilla fågelskådaren! Huset består av 17 bitar att limma ihop - alla färdigstansade i plywoodskivor som bara trycks ut och monteras. Framsidan av holken kan öppnas för enkel rengöring och försiktig kontroll. Trälim, instruktioner och noteringsblock för fågelskådaren ingår. Storlek: 23 x 15 x 31 cm. OBS! Instruktioner på tyska, engelska, franska, nederländska, spanska och italienska, men INTE svenska. Monteringsanvisningen är visuell med diagram och bilder. Från 8 år och uppåt.
199 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Ej i lager
SKU
HB4127

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Storlek: 23 x 15 x 31 cm. OBS! Instruktioner på tyska, engelska, franska, nederländska, spanska och italienska, men INTE svenska. Monteringsanvisningen är visuell med diagram och bilder. Från 8 år och uppåt. Från Haba
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Kvalitetsleksaker för stora och små!

Haba är ett tyskt företag som tillverkar leksaker av högsta kvalitet. Haba har allt från byggklossar och bitringar för de minsta till byggsatser och uteleksaker för barn från 8 år. Pedagogiska spel, finaste dockorna och underbara mattor till barnrummet! De flesta träleksakerna tillverkas i Tyskland.