Nighty Night Owl (on the go)

En söt ljudleksak som kan används på nätterna och även på resande fot! Nighty Night Owl är en mjuk uggla som gör sovdags enklare för ditt barn - den lugnar och stöttar barn som ska sova både hemma och när ni är på språng. Nighty Night Owl "on the go" ger ifrån sig 4 olika lugnande ljud som ska hjälpa barnen med sömnen. Från 0 år.
349 kr
CE-märkt enligt EN-71
Rekommenderad ålder:
  • 0 år
  • 1 år
  • 2 år
  • 3 år
Ej i lager
SKU
CB-8522

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Nighty Night ugglan har kardborrefästen och är mindre i storleken som gör att den är lätt att ta med på resor, fästa på vagnen, packa ner i handbagaget osv.. Den ger ifrån sig fyra olika lugnande ljud: Gentle stream, Ocean waves, Spring showers och Whale songs. Volymen är justerbar. Ugglan drivs av två AA batterier (som medföljer). Två alternativ för insomningstimer: 23 och 45 minuter.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71

Starten på en god nattsömn!

Cloud b, är en twist på Cloud 9 (drömmarnas land) och företagets mål att designa produkter som hjälper bebisar, barn och deras föräldrar att få en god nattsömn. Cloud B's innovativa produkter har ljus och/eller ljud och är helt lekvänliga vilket säkert gör dem till ditt barns favoriter.