ABC Leksaker - Annika, Benjamin och ChristopherHej och välkommen till ABC Leksaker!

Det var en gång en amerikansk kvinna som träffade sina drömmars man, flyttade till Sverige och fick en liten flicka. Hon blev fascinerad av hur barn utvecklas och älskade att leta efter roliga och stimulerande leksaker. Så småningom blev ett barn tre, leksaksintresset växte i takt med barnen... och några år senare började idén till ABC Leksaker ta form!

2005 öppnade ABC Leksaker dörrarna på nätet. Namnet på företaget var lätt att välja - våra tre barn heter Annika, Benjamin och Christopher - och A-B-C betyder ju också att utbilda, något som vi sträver efter när vi väljer ut de leksaker vi erbjuder.

Vi valde att öppna endast på nätet, dels för att det passar bra för vår familj, dels för att vi också tror att näthandel passar våra kunders familjer! Det är inte alltid man har lust, eller ork, att spendera en halvtimme i en leksaksbutik med ett uppspelt barn, men att ta en lugn paus och snabbt kunna lägga en beställning - ja, det är lite enklare!

I början fanns lagret i vår källare, men den blev snabbt för liten och vi flyttade till vårt nuvarande lager i Danderyd. Sedan dess har vi expanderat och har numera över 4000 artiklar - leksaker, spel och väl genomtänkta produkter för familjer med små barn.


Lagret på ABC Leksaker - vi packar och skickar ordrarVarför ska du välja ABC Leksaker?

Urvalet av produkter

Vi väljer våra produkter med omsorg. Vi tittar på varje produkt för att se om den är säker, om den bidrar med någonting nytt i sortimentet, om den håller länge... och vikigast av allt - om den lockar fram leklusten och kreativiteten hos barn! Våra leksaker är unika, roliga, kreativa, "öppna", hållbara, mångdsidiga... och många har valts ut av lek-experter för att de är pedagogiska och har någonting extra. Vi reser även till andra länder för att hitta de allra bästa produkterna! Vi hoppas att våra leksaker lockar fram leklusten hos både ditt barn och dig!

Omsorgsfull kundservice

Vi har samtliga produkter i vårt eget lager och vi packar varje beställning för hand (utom hängmattor som skickas direkt från Tyskland). Vi tycker att det är det enda sättet vi kan lära känna våra produkter, att kunna svara på dina frågor - och att kunna ge dig den allra bästa kundservicen. Om du vill veta hur stor eller hur grön någonting är, chatta med oss eller ring och vi springer ut bland produkterna och mäter, beskriver och förklarar. Vi vill ge dig personlig service i allt från urvalet av produkter till sorteringsmöjligheter på hemsidan och hur dina leksaker packas för leverans.

Snabba leveranser

Vi säljer aldrig produkter vi inte har på lagret just nu, redo för omedelbart leverans. Vi vet att du inte vill vänta, och att det är viktigt att INTE missa en födelsedag, en högtid... eller julafton! Vi strävar efter att skicka samtliga beställningar samma eller nästa dag - och om ett problem uppstår med din beställning, tar vi kontakt med dig direkt. Även inför julen kan du lägga din beställning och ha förtroende för att ditt paket lämnar lagret inom max ett (eller kanske två) dygn.

Aktivt deltagandet

Vi tycker att leksaksbranchen är en av de allra roligaste att jobba i! Vi får testa, prova på och leka - och vi delar våra erfarenheter i bloggen, på Instagram och på Facebook. Vi hoppas att vi kan ge dig en bra bild inte bara över våra produkter, utan också över vilka produkter som skulle passa just ditt barn bäst. 


ABC leksaker - entrée till lagret

Vi önskar dig hjärtligt välkommen!

 

Med vänliga hälsningar,

Leigh, Grundare

Gosedjur från Jellycat