Origami - djur (On the Go)

Kul origami för alla! Ett härligt set som räcker till 40 origamidjur. Vackert mönstrade ark med streckade linjer, lätta att vika efter. Tydliga instruktioner (på engelska-men mycket visuella) och tre olika svårighetsgrader. Nybörjare passar perfekt för de lite yngre barnen som aldrig vikt mer än ett plan eller en loppa tidigare. Eftersom det finns 2 st av varje djur kan man vika tillsammans först innan barnet kommit helt underfund med tekniken. Avancerad är tillräckligt utmanande för tonåringar och vuxna! Ett perfekt pyssel att ha till hands-förpackningen är även lätt att ta med på resa. Roliga stickers att dekorera med kommer med. Ett par av modellerna behöver kompletteras med en liten sax och en tejpbit. Från 6 år och uppåt.
89 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 6 år
  • 7 år
  • 8+
I Lager
SKU
MD19442
Origamiset från Melissa & Doug. Tre svårighetsgrader-passar alla från ca 6+ år. Instruktioner på engelska (mycket visuella). Innehåll: 34 förtryckta papper med djurmönster och vikmarkeringar samt 6 mönstrade papper till (12,7 x 12,7 cm), 1 ark med dekorationsstickers (5 x 15,2 cm). Till 4 av modellerna behövs en sax (ej inkluderat).
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Melissa & Doug är ett amerikanskt företag som grundades för över 20 år sedan i parets garage. Företaget tillverkar pedagogiska träleksaker, klossar, pussel, låtsasmat, magnetiska leksaker mm - alla med unik design och av högsta kvalité.