Paper Toys - Dragons and Chimeras (Djeco)

Skapa fem fantastiska fantasivarelser bl.a. drakar, en trollkarl och en phoenix. En mapp fylld med lättvikt kartongpapper och bilder som visar hur du viker ihop dina små varelser. Dekorera med dem, lek eller ge bort som en liten present. Rekommenderade från 7 år. Från Djeco.
99 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 6 år
  • 7 år
  • 8+
Ej i lager
SKU
DJ09673
Fem häftiga fantasivarelser redo att vikas ihop av lättvikt kartongpapper! Dessa små varelser är både roliga att leka med och fina som dekoration. Följ de enkla visuella instruktionerna för ett lyckat resultat. Från 7 år. Varje ark är 29,7 x 21 cm.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.