Lektält - Rose Fairy

Ett lektält som en dröm för små prinsessor och älvor! Tältet har rosa tak, gröna väggar och blå kantdetaljer, samt massor med härliga blommor. Dörren och fönstren har skira gardiner som kan dras för. Ett par fina blomstergirlanger följer också med. Lätt att fälla ihop och tar liten plats att förvara. Rekommenderas för barn från 3 år och uppåt.
Reducerat pris 1499 kr Ordinarie pris 2599 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
  • 4 år
  • 5 år
I Lager
SKU
HB8160

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Tältet står av sig själv och är ca 150 cm i diameter och 190 cm högt. Tillverkat av bomull/polyester och nättyg med pinnar av plast. . Kudde ingår ej. Allt material är fritt från skadliga kemikalier som flamskyddsmedel, hydrofoberingsmedel, BPA, PVC och ftalater. Från 3 år. Tältet är tillverkat av tyska HABA.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

"Inventive playthings for inquisitive minds" - Haba är ett tyskt företag som tillverkar leksaker av högsta kvalité. Haba har allt från byggklossar och bitringar för de minsta till byggsatser och uteleksaker för barn från 8 år. Deras pedagogiska spel är väl genomtänkta, dockorna är underbart fina. De har även fina barnmöbler, mattor och inredningsdetaljer som förstås kan tas in på beställning. Haba satsar hårt på säkerhet i design och tillverkning och de flesta av deras träleksaker tillverkas i Tyskland