Enhörnings-mask (från Pellianni)

En magiskt fin enhörningsmask!

En sagolik mask som är både fin och miljövänlig - med med glittrande dekorationer och ett rosa horn! Masken kliar inte och har ett knytband kombinerat med en bred resår för att sitta bekvämt och bra på de flesta barn.

Från 3 år.

165 kr
Ekologiskt materiel / tillverkning CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
  • 4 år
  • 5 år
  • 6 år
Ej i lager
SKU
PEL-09096

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Enhörningsmask för utklädning från Pellianni. Maskens är tillverkad av filtad merinoull, dekorerad med silverfärgat, giftfritt, veganskt läder (polyuretan) och miljövänligt glittertyg. Ullen i masken är framtagen med fårens välbefinnande i fokus, är miljövänlig, giftfri, biologiskt nedbrytbar samt naturligt brandsäker. Tillverkaren kompenserar för alla koldioxidutsläpp i tillverkning och transport. Från 3+ år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
EkoEkologiskt materiel / tillverkning
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Design för de minsta!

Det svenska varumärket Pelliannis babyleksaker är speciellt designade med tanke på de allra yngsta. Leksaker som är underhållande, utbildande, roliga att leka med och av god kvalitet. Alla produkterna är ekologiska, GOTS-certifierade, uppfyller kraven för rättvis handel, miljövänliga, biologiskt nedbrytbara, veganska eller tillverkade av FSC-trä och papper. Fina, giftfria leksaker som är "lätta att älska - svåra att ta sönder" helt enkelt!