Glow Cuddles Bear

Gosig nalle med mysiga hjärtslag! En mjuk nalle som har en lysande enhet i magen. Björnen ger ifrån sig ett svagt ljus och/eller en vibration som som efterliknar ett hjärtslag, eller endast vibration Allt för att lugna och hjälpa ditt barn med sin sömnNallen är gosig att ha i sängen och aktiveras av beröring eller med hjälp av en timer. Från 0 år.
459 kr
CE
Rekommenderad ålder:
  • 0 år
  • 1 år
  • 2 år
  • 3 år
Ej i lager
SKU
CB-7404
Ljusenheten är urtagbar och nallen håller hög kvaliteé och kan då användas som en vanlig nalle. Man kan ändra inställningarna på lampan så att den ger ifrån sig vibrationer i form a hjärtslag, vibrerar konstant eller bara lyser. Utöver det kan man ställa in den på antingen timer eller beröring. Ställer man in den på beröring kommer önskad funktion att aktiveras av att man rör vid hjärtat. Använder man timer kommer önskad funktion (hjärtslag, ljus eller vibration) att stängas av efter en viss tid. Vibrationer och hjärtslagsfunktionen stängs av efter 10 min. Ljusfunktionen stängs av efter 23 minuter. 3AA batterier driver ljus och ljud och medföljer. Kartongen mäter 17,8 x 19 x 24,1 cm. Från 0 år, ska dock inte ligga löst i sänmgen med barn under 1 år.
Mer information:
CE-märkningCE

Cloud b - där god nattsömn startar! Namnet, Cloud b, är en twist på Cloud 9, drömmarnas land och företagets mål att designa produkter som hjälper bebisar, barn och deras föräldrar att få en god nattsömn. Cloud b's innovativa produkter har ljud, ljus och den senaste teknologin och är totalt lekvänliga vilket säkert gör dem till ditt barns favoriter.