100 Origamipapper (rosa)

Ett set med 100 stycken origamipapper i rosa tema, ett vackert tryckt papper och härliga mönster. Detta är en kreativ och rolig aktivitet för ditt barn som lär sig tålamod, öga-hand koordination och skapar en förståelse för geometriska former. Kitet innehåller en instruktionsbok som visar hur man viker pappret och även 3 olika fina figurer. Lämplig från 7-13 år. 
115 kr
CE EjUnder3
Ej i lager
SKU
DJ08770
100 stycken fina mönstrade origami-papper! En mapp som innehåller 100 stycken pappersark som har olika mönster och är av bra kvalité. Pappersarken är 20 x 20 cm och mappen 21.5 x 21.5 cm. Instruktioner för 3 olika figurer medföljer! Från Djeco.
Mer information:
CE-märkningCE
Ej under 3EjUnder3

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.