Små pärlor - Fruit Harmony (Djeco)

Skapa fina armband, ringar eller halsband med detta underbara pärl set i regnbågens färger. Ett fint kit med 10 små behållare som innehåller pärlor som är perfekta för både nybörjare och erfarna smyckestillverkare, 2 st nålar, en nålträdare, 3 m gummiband och 4 plast behållare för pärlorna. Följ den visuella instruktionsboken som ger inspirerande idéer och är enkel att följa. Rekommenderat från 7 år.
109 kr
CE EjUnder3
Rekommenderad ålder:
  • 6 år
  • 7 år
  • 8+
Ej i lager
SKU
DJ09814
10 små behållare som innehåller pärlor i regnbågens färger. Detta kit är perfekt för både nybörjare och erfarna smyckestillverkare., 10 små behållare med pärlor sorterade efter färg och stil, 2 st nålar, en nålträdare, 3 m gummiband och 4 plast behållare för pärlorna.
Mer information:
CE-märkningCE
Ej under 3EjUnder3

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.