Ansiktsmålning - fjäril (Djeco)

Förvandla kalasgästerna till fjärilar! 3 ansiktsfärger helt utan parfym och parabener, hudklistermärken (räcker till 6 st fjärilsmålningar), borste, svamp och mallar, samt en "steg för steg" guide med 3 olika designer. Färgerna är lätta att använda och enkla att tvätta bort. Det rekommenderas dock att man grundar med en fuktkräm innan man målar. Rolig kalasaktivitet för barn från 3 år och uppåt.
239 kr
CE EjUnder3
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
  • 4 år
  • 5 år
  • 6 år
  • 7 år
I Lager
SKU
DJ09206
Parfymfria färger för ansiktsmålning från Djeco. Innehåller 3 färger á 6g, klistermärken med fjärilsdesign för 6 ansiktsmålningar (3 st olika sorter-2 st av varje) , svampar, pensel och instruktioner. Från 3+ år.
Mer information:
CE-märkningCE
Ej under 3EjUnder3

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.