Ansiktsmålning - pirat (Djeco)

Ansiktsfärger till piratkalaset! Färgerna är parfym och parabenfria, och lätta att använda. Lådan innehåller 3 färger, hudklistermärken, pensel, svampar och mallar, samt en "steg för steg" guide till 3 olika målningar med pirat-tema. Grunda gärna med en fuktighetskräm så är det lätt att få bort färgen efteråt. Från 3 år och uppåt.
239 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
  • 4 år
  • 5 år
  • 6 år
  • 7 år
I Lager
SKU
DJ09201
Färger för ansiktsmålning från Djeco. Innehåller 3 färger á 6g, klistermärken med pirattema för 6 ansiktsmålningar (3 st olika sorter-2 st av varje) , svampar, pensel och instruktioner. Från 3+ år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.