Craft kit - riddare (Petit Collage)

Pyssla och färglägg! Måla de olika delarna till riddaren och draken, tryck ut dem och montera ihop dem med de medföljande specialnitarna. Dekorationsstickers och 5 färgpennor medföljer så här finns allt du behöver för att skapa en fin dekoration till barnrummet eller kalaset! Från 4 år och uppåt.
95 kr
Ekologiskt materiel / tillverkning CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 4 år
  • 5 år
  • 6 år
I Lager
SKU
PC-8890
Pysselset från Petitcollage. Innehåller ark med förstansade delar till en riddare ( höjd 20 cm) och en drake (höjd 18 cm), 17 specialnitar för montage, 24 färgglada stickers och 5 färgpennor. Tryckt på FSC-certifierat papper med vegetabiliskt bläck. Ekovänlig. Från 4+ år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
EkoEkologiskt materiel / tillverkning
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Petit Collage kombinerar modern estetik med god kvalitet och skapar djärva, tankeväckande produkter som inspirerar barnet till lek. Leksakerna växer med barnet och kan användas på mer än ett sätt. T ex träpussel som även är lekset och kreativa pyssel som när de är klara också de går att leka med. Produkterna designas i Petit Collage studio i Kalifornien och stor vikt läggs vid att välja återanvända eller återanvändbara material som är snälla mot både barnen och vår planet. Säkra, giftfria material och optimerade förpackningsstorlekar är en självklarhet för Petit Collage!