Fallskärmar - blå (Djeco)

Gör dina egna fräcka fallskärmshoppare med hjälp näsdukar, tråd och fina klistermärken! Detta är ett härligt kit som innehåller allt du behöver för att skapa 6 stycken fallskärmshoppare som är roliga att ge bort som present och även passar som dekoration hemma! Dessa fallskärmshoppare verkligen flyter genom luften. Rekommenderad från 7-12 år.
89 kr
CE EjUnder3
Rekommenderad ålder:
  • 6 år
  • 7 år
  • 8+
Ej i lager
SKU
DJ08772
Ett roligt kit som innehåller 6 näsdukar, 3 set med klistermärken, 6 stycken pärlor för dekoration och 10 meter tråd samt en instruktionsbok som visar dig steg för steg hur du skapar dina fallskärmshoppare, för ett lyckat resultat. Allt kommer i en fin box som mäter 22 x 23 x 1 cm. Från Djeco.
Mer information:
CE-märkningCE
Ej under 3EjUnder3

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.