Sleeping Queens Kortspel

Upp och hoppa! Pannkaks-drottningen, nyckelpige-drottningen och tio av deras närmaste vänner har fallit under en sovande förtrollning och det är ditt jobb att väcka upp dem. I detta spel gäller det att använda strategi, snabbt tänkande och ha lite tur för att kunna väcka dessa drottningar från deras kungliga drömmar. Se upp för giftiga drycker och drakar! Spelaren som väcker flest drottningar vinner spelet. Från 8 år och uppåt.
125 kr
CE EjUnder3 Prisbelönad
Rekommenderad ålder:
  • 8+
I Lager
SKU
GW230
Kortspel från Gamewright. Innehåller 79 spelkort och spelinstruktioner på engelska. Det finns plats för 2-5 spelare och speltiden är på ungefär 20 minuter. Från Gamewright. Från 8+ år.
Mer information:
CE-märkningCE
Ej under 3EjUnder3
PrisbelönadPrisbelönad

Gamewright grundades 1994 av fyra föräldrar vars barn ville ha roliga spel. Gamewrights mål är att skapa underbara familjespel och kortspel som både barn och föräldrar vill spela. Spelen ska bidra till skratt, lärande, vänskap och skoj. Gamewright är ett amerikanskt företag och de flesta av deras spel tillverkas i USA. Spelen har vunnit flera utmärkelser från Oppenheim Toy Portfolio, Dr. Toy, Mensa mfl. från Oppenheim Toy Portfolio, Dr. Toy, Mensa, mm