Stämplar - Alfa-Beasts (Djeco)

Skapa roliga meddelanden med dessa söta stämplar! Alla bokstäver har ögon, tänder och olika roliga kroppsdelar, men dessa bygger inte på A-Apa, B-Björn, osv. Barnet kan alltså bestämma själv! Paketer består av 32 stycken stämplar plus stämpeldyna i blått.OBS - Versaler, utan Å, Ä och Ö. Vi på ABC Leksaker tycker om dessa bokstäver då de är oberoende av språket. Rekommenderade från 4 år.
199 kr
CE EjUnder3
Rekommenderad ålder:
  • 4 år
  • 5 år
  • 6 år
  • 7 år
  • 8+
Ej i lager
SKU
DJ08918
32 roliga och fina stämplar med olika djur-motiv i bokstavs-tema! Ett fint stämpelkit från Djeco som består av 32 stämplar plus stämpeldyna i blått. Alla bokstäver har ögon, tänder och olika roliga kroppsdelar som gör bokswtäverna lite extra roliga. Paketet är 22,5 x 21,5 cm.
Mer information:
CE-märkningCE
Ej under 3EjUnder3

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.