Kitchen Science (KidzLabs)

Roliga experiment du kan göra i köket! Generera elektricitet med hjälp av en citron, skjut upp en raket med vinäger, skriv hemliga meddelanden, skapa en vulkan, framställ kristaller och avslöja fingeravtryck. Komplettera med vanliga hushållsprodukter. Rekommenderas från 8 år.
165 kr
CE EjUnder3
Rekommenderad ålder:
  • 8+
I Lager
SKU
4M-3296
Kitchen Science från 4M (KidzLabs) innehåller 6 experiment att göra i köket med bl a raket, startplatta, bricka för fingeravtryck, tråd, klocka, vulkan, mm. Du behöver ha hemma: bakpulver, vinäger, diskmedel, tesked, majsstärkelse, matfärg (röd), gafflar, klädnypor, citron och vindText på lådan är på tyska. Instruktioner på engelska, franska, holländska, italienska, tyska, spanska och japanska, men INTE svenska. Från 8+ år.
Mer information:
CE-märkningCE
Ej under 3EjUnder3

4M är ett designföretag baserat i Hong Kong. Deras mål är att skapa leksaker och spel som uppmuntrar barnets naturliga nyfikenhet. Det unika utbudet av produkter tillåter barnet att utforska och lära sig om omvärlden genom experiment och "hands-on" aktiviteter. Företagets fyra ledord är kreativitet, inspiration, fantasi och glädje.