Memory Crazy Mix (Djeco)

Ett roligt memoryspel med en tvist! Ett lite annorlunda memoryspel som kombinerar ett traditionellt memoryspel med en tärning. Lägg först ut dina nio kort, memorera var de är och vänd dem nedåt. Slå tärningen och försök hitta figuren eller färgen som visas på tärningen. Det är inte så lätt! För 2-4 spelare. Ungefärlig speltid är 10 minuter. Rekommenderas för ör åldrarna 7-99 år.
Reducerat pris 69 kr Ordinarie pris 99 kr
CE EjUnder3
Rekommenderad ålder:
  • 6 år
  • 7 år
Ej i lager
SKU
DJ08483
Memoryspel från Djeco. Förpackningens mått: 21 x 21 x 2,5 cm. Innehåller 9 kort, 30 spelfigurer och en trätärning. Passar alla åldrar från 7+ år.
Mer information:
CE-märkningCE
Ej under 3EjUnder3

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.