Mosaik - elefant och snigel (Djeco)

Skapa två vackra och färgglada mosaiktavlor med en snigel och en elefant som motiv. Med hjälp av detta fina mosaik kit är det enkelt att få ett fint resultat! I paketet ingår 2 st förnumrerade tavlor som gör det lätt att fästa de små mosaikbitarna. Rekommenderad från 4-8 år.
99 kr
CE EjUnder3
Rekommenderad åldern:
  • 4 år
  • 5 år
  • 6 år
  • 7 år
Ej i lager
SKU
DJ08895
Två fina tavlor - en med en elefant och den andra med en snigel! Dekorera tavlorna med mosaik genom att enkelt fästa bitarna på de förnumrerade tavlorna. Tavlorna är ca 28 x 20 cm stora, bitarna är 6,5 x 6,5 mm. Från 4-8 år. Från Djeco
Mer information:
CE-märkningCE
Ej under 3EjUnder3

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.