SpinAgain - stapelleksak (från Fat Brain Toys)

En stapel-leksak med spinn! Släpp de vibrerande skivorna i regnbågens alla färger på den gängade korkskruvspinnen och se hur de spinner runt - snabbare och snabbare! Basplattan kan vändas på två olika sätt för olika effekter. Alla skivorna är tvåfärgade och även den minsta kan snurra hela vägen ner till basplattan. Stapla efter storlek, färg eller helt slumpmässigt! Underhåller och aktiverar barnet länge-spinn och spinn igen! Från 12 månader och uppåt.
399 kr
CE-märkt enligt EN-71
Rekommenderad ålder:
  • 1 år
  • 2 år
I Lager
SKU
FBT-50062
Spin Again från FatBrain Toys uppmuntrar hand-öga-koordination, stimulerar kreativt skapande och underhåller barnet när de iögonfallande färgerna far runt i full fart. Innehåller 6 skivor, en vändbar basplatta och en gängad mittstolpe. Tillverkad av belagd plast som är behagligt att röra vid. Skivorna är BPA-fria. Från 12+ månader.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71

Fat Brain Toys är en av de ledande leksaksdetaljisterna i USA. År 2006 började grundaren Mark Carson designa några leksaker som motsvarade vad han själv letade efter - stimulerande och kreativa leksaker med obegränsade möjligheter. Resultatet blev en serie byggleksaker och roliga spel och Fat Brain Toys tog steget från detaljist till tillverkare. Vi är glada att kunna erbjuda ett urval av deras fantastiska nyheter.