Djeco Folding Art - Flexanimals

Kul pyssel med mycket vikande! Färgglatt papperspyssel där du skapar spännande djur genom att vika de förtryckta pappersremsorna och fästa med den dubbelhäftande tejpen enligt de visuella instruktionerna. Var och en av de 4 designerna kan sedan vridas och vändas så att det blir 3 olika djur. Både roligt och utvecklande för barnets finmotorik. Förpackningen innehåller 4 motiv. Rekommenderas för åldern 7-13 år.

Vill du veta mer? Läs mer i bloggen: Djeco Origami Folding Art

95 kr
CE EjUnder3
Rekommenderad ålder:
  • 7 år
  • 8+
I Lager
SKU
DJ09661
Papperspyssel från franska Djeco. Innehåller 4 designer på pappersremsorna som var och en kan vikas till 3 olika djur. Monteras med dubbelsidig tejp (ingår). Storlek: Ø 12 cm. Förpackningens storlek: 22 x 23 cm Från 7+ år.
Mer information:
CE-märkningCE
Ej under 3EjUnder3

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.