Lottie docka - True Hero

Lottie som en riktig superhjälte! Att behöva läggas in på sjukhus kan vara jobbigt och lite skrämmande. Lottiedockan True Hero skapades efter 12-åriga Aoibheann Mangans, en tjej som lärde sig koda för att skapa en app för barn som måste läggas in på sjukhus. Hon ville visa att det inte är så läskigt som man kanske tror! I förpackningen finns det en QR-kod som tar dig direkt till Aoibheanns app. Lottie har med sig sin superhjälte-mantel och sin älskade nallebjörn, sitt skönaste nattlinne och ett par varma, röda tofflor. Från 3 år och uppåt.
289 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
  • 4 år
  • 5 år
  • 6 år
  • 7 år
I Lager
SKU
LOT-159
Lottie, Finn & friends-docka med tillbehör från Arklu. Dockan är 18 cm lång. Kläder och tillbehör medföljer. Kläderna är lätta att ta av och på tack vare kardborreknäppningarna. Dockan ha kulskålsleder (helt varv), kulskåls höfter (tillåter split fram, bak och i sidled), böjbara knän och huvudet kan vridas i sidled. Rekommenderas för barn från 3+ år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Lottie och Finn är innovativa dockor för barn i åldern ca 3 till 9 år. De är baserade på vetenskapliga proportioner av ett 9-årigt barn (med undantag för huvudet som är lite större för att ge plats åt hår). Kläderna är färgglada med välarbetade detaljer, lätta att ta av och på tack vara kardborrknäppningar. Lottie och Finn finns i många varianter och tillåter både tjejer och killar att vara barn och njuta av sin barndom!