Resespel - kinaschack (från The Purple Cow)

Kinaschack på resan! Ett klassiskt spel i reseformat med magnetmarkörer som gör det lättare att hålla reda på delarna. Kina-schack kan spelas av 2-6 deltagare och behöver man spelregler så finns de med både på engelska och svenska! Från 5 år och uppåt.
85 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 5 år
  • 6 år
  • 7 år
  • 8+
I Lager
SKU
TPC-890346
Magnetiskt resespel för 2-6 spelare från The Purple Cow. Innehåller 36 magnetmarkörer (6 av varje färg) av kraftig papp med magnetisk baksida, spelplan och spelregler på engelska och svenska. Mått: 10 x 18 x 1 cm. Allt förvaras i den tunna plåtasken med lock. Svenska instruktioner. Från 5+ år. (OBS! Magneter är mycket farliga att svälja-håll dem borta från små barn som kan tänkas stoppa dem i munnen!)
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

The Purple Cow, som grundades i Australien 2000, designar, utvecklar och tillverkar roliga magnetiska resespel, kluriga experiment och färgglada spel i snygg design för barn i olika åldrar. Företaget strävar efter att bredda barnens horisont och locka fram deras nyfikenhet med produkter som är intressanta nog att ta uppmärksamheten från plattor och smartphones.