Swingin Shoes - kasta hästskor (aktivt spel från Fat Brain Toys)

Kasta hästskor och samla poäng! Turas om att kasta hästskorna mot pålen med plattformarna som hängs enkelt i en dörrpost. För en "sitter" (skon ligger på en av plattformarna) får du 1, 2 eller 3 poäng, en en "ringer"(skon ligger på valfri plattform runt pålen) ger 3 poäng och en "hanger" (skon hänger från en plattform) får du 2, 3 eller 4 poäng för! MEN...tänk på att hela konstruktionen blir allt mer instabil ju fler hästskor som hänger och ligger på den. Från 6 år och uppåt.
429 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 6 år
  • 7 år
  • 8+
I Lager
SKU
FBT-50157
Aktitvt spel från Fat Brain Toys. För 2 spelare eller 2 lag med flera spelare. Innehåller påle, plattform och 8 mjua, flexibla hästskor (4 av varje färg) i gummiaktigt material Alla material av hög kvalitet. Tränar motorik och koordination. Från 6+ år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Fat Brain Toys är en av de ledande leksaksdetaljisterna i USA. År 2006 började grundaren Mark Carson designa några leksaker som motsvarade vad han själv letade efter - stimulerande och kreativa leksaker med obegränsade möjligheter. Resultatet blev en serie byggleksaker och roliga spel och Fat Brain Toys tog steget från detaljist till tillverkare. Vi är glada att kunna erbjuda ett urval av deras fantastiska nyheter.