Jixelz Pixel Pussel - under havsytan (1500 bitar)

Många små roliga pusselbitar! 1500 mikro-pusselbitar som kan byggas ihop till en delfin, en sjöstjärna, en havssköldpadda och en u-båt - eller en jättestor tropisk fisk! Mönster följer med - eller skapa efter egan fantasi! Bitarna passar väldigt väl ihop och man behöver inte stryka för att de ska hålla samman. Resultatet blir en "pixelbild"! Rekommenderas från 6 år och uppåt.
269 kr
CE EjUnder3
Rekommenderad ålder:
  • 6 år
  • 7 år
  • 8+
Ej i lager
SKU
FBT-50139
Pixelpussel med 1500 bitar från Fat Brain Toys. Tillverkat av plast. Motiv: Under havsytan. Utvecklar finmotoriken och förmågan till rumsliga resonemang och planering. Uppmuntrar kreativiteten hos barnet. Från 6+ år.
Mer information:
CE-märkningCE
Ej under 3EjUnder3

Fat Brain Toys är en av de ledande leksaksdetaljisterna i USA. År 2006 började grundaren Mark Carson designa några leksaker som motsvarade vad han själv letade efter - stimulerande och kreativa leksaker med obegränsade möjligheter. Resultatet blev en serie byggleksaker och roliga spel och Fat Brain Toys tog steget från detaljist till tillverkare. Vi är glada att kunna erbjuda ett urval av deras fantastiska nyheter.