Rainbow Fishing Ducks

Ett roligt fiskespel från Djeco som passar perfekt i badkaret, i poolen och även på land. Fiska efter dessa regnbågsfärgade ankor med hjäld av två stycken fint färgade fiskespön. Var och en av de 6 gummiankorna har sin egen karaktär och är numrerad undertill för poäng. Rekommenderad från 2 år.
289 kr
CE
Rekommenderad ålder:
  • 1 år
  • 2 år
  • 3 år
Ej i lager
SKU
DJ02005
Placera ut de färgstarka ankorna och använd de medföljande fiskespöna för att fånga dom. Du får 6 stycken ankor - en grön, blå, lila, rosa, röd och gul och dessutom 2 stycken fiskespön i härliga färger. Paketet mäter 56 x 10 cm. De 2 stavarna som medföljer har barnsäkra krokar. Från Djeco.
Mer information:
CE-märkningCE

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.