Måla med vatten - Gömt i trädgården (Djeco)

Magiska målarbilder för de små! Ett roligt första målarpyssel där man målar med bara vatten. Fyll pennan och trolla fram detaljerna i bilderna. När det torkar försvinner färgerna och man kan börja om igen...och igen. 4 charmiga bilder (21 x 26 cm) med trädgårdstema och en påfyllbar penna följer med i plastmappen detta söta set levereras i. Rekommenderas från 18 månader under uppsyn av vuxen.
139 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 1 år
  • 2 år
  • 3 år
  • 4 år
I Lager
SKU
DJ09063
Måla med vatten trädgårdstema från Djeco. Kan användas om och om igen. Det är dock ingen badleksak och ska inte användas i vatten. Förpackningens storlek: 31,5 x 22 x 1,5 cm. Från 18+ månader.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.