Thinking Putty med doft - Seakissed (7 cm burk)

Thinking Putty med doft av havet! En mellanstor burk med Thinking Putty som kan dras ut, rivas av, rullas, studsas och mjuknar efter att man arbetet med den en stund. Den här leran doftar friskt av sandelträ och hav och håller sig fin hur länge som helst. Förvara den i burken när den inte används. Från 3 år och uppåt.
99 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 5 år
  • 6 år
  • 7 år
  • 8+
I Lager
SKU
TP-SK055
Mellanstor burk Thinking Putty med doft från Crazy Aaron. Innehåller 20g blå lera med doft av sandelträ och havsluft. Mjuk textur. Tillverkad i USA av giftfri silikon. Leran torkar aldrig ut. Burkens diameter ca 7 cm. Från 3+ år
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Thinking Putty är en unik lera som finns i många olika utformningar och färger. Eftersom Crazy Aarons Thinking Putty är baserade på silikon polymerer har den fantastiska egenskaper som fascinerar de flesta. Leran tänjer sig som tuggummi, studsar som en boll, rivs sönder som ett papper, splittras som porslin och flyter ut i en pöl. Till detta torkar den aldrig. Thinking Putty tillverkas i USA och innehåller självfallet inga giftiga ämnen. Vad sägs om en Slime Putty, Vintergatan, eller kanske en magnetisk? Med ett brett utbud för både vuxna och barn har vi något för alla. Gör ditt val här nedan idag - vi levererar omgående.