Sandkonst - Sandmasker

Dekorera coola masker med färgad sand! Ett härligt pyssel för de lite äldre barnen. Skrapa med det medföljande verktyget bort en förklistrad yta i taget - som du en i taget fyller med färgad sand. Förpackningen innehåller 5 olika dekorativa masker , verktyg att skrapa med och sand i 16 olika färger, dvs allt du behöver för att skapa färgglada konstverk. Rekommenderas för barn i åldern 9-15 år.
215 kr
CE EjUnder3
Rekommenderad ålder:
  • 8+
I Lager
SKU
DJ08638
Skapa med färgad sand - kreativt pysselset från Djeco. Innehåller 5 bilder 16 burkar med färgad sand, specialverktyg. Förpackningens mått: 23,5 x 23 x 4 cm. Rekommenderas från 9+ år.
Mer information:
CE-märkningCE
Ej under 3EjUnder3

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.