Smart Egg klurig labyrint - Påsk edition (cerise, svår)

Ett utmanande ägg! Roligt ägg med en labyrint som du ska försöka föra staven igenom - från toppen till botten. Tävla mot dig själv eller en kompis och se vem som är snabbast. Ägget är i cerise färg, är lite svårare och kräver fler rörelser (32) än de andra äggen i serien. Ägget kommer presentförpackat med stav, ställ och upphängningskrok för lek, tävling och dekoration! Mönster inspirerat av traditionell polsk design. Alla Smart Egg har åldersrekommendation från 6 år och uppåt men detta passar lite äldre barn och vuxna.
149 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 8+
I Lager
SKU
SE-3000-C

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Smart Egg - presentförpackat plastägg i cerise med labyrint, stav, ställ och upphängningskrok för lek, tävling och dekoration. Äggets mått ca 6 x 5 cm. Ej för barn under 3 år. De kluriga påskäggen finns i två olika svårighetsgrader, detta är den lite svårare. Från 6+ år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år
Smart egg toys - kluriga labyrint

Smart Egg - en klurig labyrint

Smart Egg är en ägg-formad labyrint som ska lösas med flera rörelser. Staven förs in i äggets topp, och ska sedan komma ut i äggets botten genom att man gör flera olika rörelser, vändningar och vridningar. Äggen finns med olika svårighetsgrader

Ägget levereras i ett paket med stav och stativ, påskäggen har även en upphängningskrok för dekoration. Att lösa ägget första gången är en utmaning, därefter kan man tävla med tid eller mot kompisar, med ögonbindel, bakom ryggen mm!

Smart Egg designades av Andras Zagyvai och vann "Best New Puzzle" år 2012 i World Puzzle Championships.