Smart Egg klurig labyrint - Påsk edition (mörk blå, mycket enkel)

Snyggt ägg i mörkblått! Detta är det allra enklaste av Smart Egg påsk EDT. Ägget är även en labyrint som du ska försöka föra en stav igenom - från toppen till botten. Tävla mot dig själv eller en kompis och se vem som är snabbast. Ägget levereras i en snygg, matchande presentask, tillsammans med stav, ställ och upphängningskrok. Kul i påskägget, för påskäggsjakten och kan även hängas i påskriset som dekoration! Designen är inspirerat av ett traditionellt polskt mönster. Rekommenderad ålder ca 6-7 år.
149 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 6 år
  • 7 år
I Lager
SKU
SE-3000-MB

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Smart Egg - presentförpackat plastägg i mörkblått med labyrint, stav, ställ och upphängningskrok för lek, tävling och dekoration. Äggets mått ca 6 x 5 cm. Ej för barn under 3 år. Smart Egg Påsk EDT finns i olika svårighetsgrader - detta är mycket enkelt med färre än 10 rörelser. Från 6+ år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år
Smart egg toys - kluriga labyrint

Smart Egg - en klurig labyrint

Smart Egg är en ägg-formad labyrint som ska lösas med flera rörelser. Staven förs in i äggets topp, och ska sedan komma ut i äggets botten genom att man gör flera olika rörelser, vändningar och vridningar. Äggen finns med olika svårighetsgrader

Ägget levereras i ett paket med stav och stativ, påskäggen har även en upphängningskrok för dekoration. Att lösa ägget första gången är en utmaning, därefter kan man tävla med tid eller mot kompisar, med ögonbindel, bakom ryggen mm!

Smart Egg designades av Andras Zagyvai och vann "Best New Puzzle" år 2012 i World Puzzle Championships.