Smart Egg klurig labyrint (frank-einstein, mellansvårt - 28 rörelser)

Klurigt labyrintägg! Tävla med dig själv eller mot en kompis och försök föra staven igenom ägget - från toppen till botten. Smart Egg finns i olika designer och svårighetsgrader. Frank-Einstein är mellansvår och du behöver tänka "utanför boxen" för att lösa den! Rekommenderad ålder 6 år och uppåt, men kanske lte svårt för de yngsta.
109 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 6 år
  • 7 år
  • 8+
I Lager
SKU
SE-3289036

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Smart Egg plastägg med labyrint, stav och ställ. För lek, samlande, tävling och dekoration. Finns i flera olika svårighetsgrader. Detta ägg är "mellansvårt" (Level 15). Äggets mått ca 6 x 5 cm. Från 6+ år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år
Smart egg toys - kluriga labyrint

Smart Egg - en klurig labyrint

Smart Egg är en ägg-formad labyrint som ska lösas med flera rörelser. Staven förs in i äggets topp, och ska sedan komma ut i äggets botten genom att man gör flera olika rörelser, vändningar och vridningar. Äggen finns med olika svårighetsgrader

Ägget levereras i ett paket med stav och stativ, påskäggen har även en upphängningskrok för dekoration. Att lösa ägget första gången är en utmaning, därefter kan man tävla med tid eller mot kompisar, med ögonbindel, bakom ryggen mm!

Smart Egg designades av Andras Zagyvai och vann "Best New Puzzle" år 2012 i World Puzzle Championships.